Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant

Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant is een Restaurant gelegen aan Langestraat 58 in Unknown.

Meer informatie over Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant in Unknown

Sabroso is een restaurant in Huissen dat gespecialiseerd is in specialiteiten en grillgerechten. Het restaurant heeft een warme inrichting en biedt een fijne beleving aan elke tafel. De gerechten worden vers bereid met liefde en passie, en de bediening is hartelijk en behulpzaam. Sabroso is gevestigd in een voormalige bioscoop genaamd Apollo en is geopend sinds 18 september 2019. Het restaurant biedt originele recepten van de familie en onbekende smaken voor het Westen en Nederland. Helaas is de lunch tijdelijk gesloten vanwege een personeelstekort, maar gasten zijn nog steeds welkom voor een smakelijk diner. Het restaurant heeft positieve recensies ontvangen van tevreden klanten en heeft een galerij met foto's van gerechten. Voor contactinformatie en openingstijden kunt u terecht op de website van Sabroso.

Wil je weten wat Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sabroso Perzische specialiteiten en grill restaurant

Bezoekers bekeken ook