Nisa Restaurant

Nisa Restaurant is een Restaurant gelegen aan Langestraat 25 in Unknown.

Meer informatie over Nisa Restaurant in Unknown

Ömer en zijn neef Yaşar heten u van harte welkom in hun Turks restaurant Nisa, het eerste echte Turkse restaurant in Huissen. Ömer is opgegroeid in Turkije en had op jonge leeftijd al passie voor de horeca. Na zijn verhuizing naar Nederland werd hij kok en gastheer in verschillende restaurants, totdat hij uiteindelijk zijn droom kon verwezenlijken: een eigen Turks restaurant. Het restaurant is vernoemd naar Ömer's dochter Nisa. Yaşar is een ervaren chef-kok en zijn gerechten zijn dan ook van hoge kwaliteit. In restaurant Nisa willen ze de gasten kennis laten maken met verfijnde gerechten uit Turkije, die gebaseerd zijn op verse ingrediënten zoals fruit, groenten, gegrild vlees en vis, en verschillende soorten salades. De gastvrijheid van de Turken is ook terug te vinden in het restaurant, dat is ingericht met een mix van Turkse en Nederlandse invloeden. Ömer en Yaşar hopen dat u zich snel thuis zult voelen bij Nisa en wensen u alvast eet smakelijk.

Wil je weten wat Nisa Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nisa Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nisa Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nisa Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Nisa Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nisa Restaurant

Bezoekers bekeken ook