Barbershopewan

Barbershopewan is een Kapper gelegen aan Van Voorststraat 31 in Unknown.

Meer informatie over Barbershopewan in Unknown

Barbershopewan is een van de vriendelijkste barbershops in Huissen waar je terecht kunt voor de complete verzorging van je haar, baard en snor. Ze bieden ook waxen van neus en oren aan. De barbershop is gevestigd aan de Van Voorststraat 31 in Huissen. Ze hebben verschillende diensten en prijzen, zoals knippen voor €17,50 en kinderen tot 12 jaar voor €10,00. Ook bieden ze het bijwerken van de baard aan voor €10,00. Je kunt een stoel reserveren en ze hebben een top service. Voor contact kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen. Het bezoekadres is Van Voorststraat 31 in Huissen en het telefoonnummer is (06) 28 14 20 36. De openingstijden zijn niet vermeld. Dit is een samenvatting van de informatie op de website van Barbershopewan.

Wil je weten wat Barbershopewan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershopewan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershopewan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershopewan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Barbershopewan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershopewan

Bezoekers bekeken ook