Beautybar

Beautybar is een Kapper gelegen aan Cuperstraat 27 in Unknown.

Meer informatie over Beautybar in Unknown

Marlinda is een ervaren haar- en nagelspecialist gevestigd in Bemmel. Als moeder van een dochter begrijpt ze hoe belangrijk het is om je speciaal en verwend te voelen. Haar salon is gelegen naast haar huis en biedt een ontspannen sfeer waar je je altijd op je gemak zult voelen. Marlinda is gespecialiseerd in lang haar en natuurlijke nagels en blijft zichzelf bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Ze biedt verschillende behandelingen aan, waaronder kleurbehandelingen, nagelbehandelingen en knipbehandelingen. Klanten spreken lovend over Marlinda's vaardigheden en service, en haar salon heeft een eenvoudig online reserveringssysteem. Als je vragen hebt of wilt weten welke behandeling het beste bij jou past, kun je contact opnemen via het contactformulier op haar website. Marlinda kijkt ernaar uit om je te verwelkomen in haar salon.

Wil je weten wat Beautybar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautybar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautybar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautybar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Beautybar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautybar

Bezoekers bekeken ook