Base Coat Beauty & Nails

Base Coat Beauty & Nails is een Schoonheidssalon gelegen aan Sabelhof 3 in Unknown.

Meer informatie over Base Coat Beauty & Nails in Unknown

Jouw gezicht en handen zijn het visitekaartje dat je altijd bij je draagt. Een verzorgde huid, uitstraling en handen bepalen de eerste indruk die mensen van je krijgen. Edith Heijckmann van Base Coat Beauty & Nails kan je helpen om een mooi visitekaartje achter te laten. Ze luistert graag naar jouw wensen om zo een resultaat te creëren met de juiste balans tussen behoefte en ontspanning. In haar salon biedt ze frisse, moderne behandelingen en bindweefselmassages aan met professionele merken en producten die EU-gecertificeerd en dierproefvrij zijn. De salon is sfeervol en modern, een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. Ze biedt verschillende gezichts- en nagelbehandelingen aan, en heeft ook een spaarsysteem waarbij je punten kunt sparen voor korting op producten. Je kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen via haar website.

Wil je weten wat Base Coat Beauty & Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Base Coat Beauty & Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Base Coat Beauty & Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Base Coat Beauty & Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Base Coat Beauty & Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Base Coat Beauty & Nails

Bezoekers bekeken ook