Kapsalon-beautycenter Diana

Kapsalon-beautycenter Diana is een Kapper gelegen aan Van Voorststraat 10 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon-beautycenter Diana in Unknown

Kapsalon & Beautycenter Diana in Huissen is een bekende kapper sinds 1984. De kapsalon is in 1989 uitgebreid met een schoonheidssalon en nagelstudio. Kapster Diana heeft haar passie voor het kappersvak doorgegeven aan haar dochter Natascha. Diana moest om gezondheidsredenen de kapsalon aan Natascha overlaten en is op 16 maart 2018 overleden. De medewerkers van de kapperszaak zijn professionals en experts op het gebied van coupe en kleur. Ze hebben allemaal hun eigen specialisatie en bieden elke klant een passend en persoonlijk advies. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden en het adres van de kapsalon is Van Voorststraat 10 in Huissen.

Wil je weten wat Kapsalon-beautycenter Diana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon-beautycenter Diana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon-beautycenter Diana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon-beautycenter Diana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Kapsalon-beautycenter Diana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon-beautycenter Diana

Bezoekers bekeken ook