Cafetaria Het Hart Van Bemmel

Cafetaria Het Hart Van Bemmel is een Restaurant gelegen aan Loostraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Cafetaria Het Hart Van Bemmel in Unknown

Hart Van Bemmel is de beste cafetaria en lunchroom in Bemmel. Ze verkopen alleen A-merk producten en hebben regelmatig verschillende acties om hun klanten blij te maken. Naast de bekende kroketten van Kwekkeboom en frikandellen speciaal, bieden ze ook tal van andere smakelijke snacks aan die perfect passen bij hun lekkere friet. Daarnaast hebben ze een nieuw concept toegevoegd aan hun lunchroom, namelijk poké bowls en andere warme gerechten die afgehaald kunnen worden. Momenteel hebben ze ook een speciale actie genaamd "Smulmaand Aktie" waarbij ze een selectie van de lekkerste snacks aanbieden. Voor vragen kunnen klanten contact met hen opnemen. De openingstijden variëren per seizoen, maar over het algemeen zijn ze geopend van 12:00 tot 21:00 uur, behalve op zondag en feestdagen. Hart Van Bemmel is gevestigd aan de Loostraat 4 in Bemmel.

Wil je weten wat Cafetaria Het Hart Van Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Het Hart Van Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Het Hart Van Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Het Hart Van Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Cafetaria Het Hart Van Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Het Hart Van Bemmel

Bezoekers bekeken ook