Veerhuis Concordia

Veerhuis Concordia is een Restaurant gelegen aan Waaldijk 19 in Unknown.

Meer informatie over Veerhuis Concordia in Unknown

Heeft u vragen, opmerkingen of speciale verzoeken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en te adviseren bij het organiseren van uw reservering, feestje of vergadering bij Concordia. Binnenkort kunt u eenvoudig een tafel reserveren via onze website. Voor vandaag nog reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 0481-421255. Terwijl we deze stap zetten naar meer gemak, vragen wij u vriendelijk om toekomstige reserveringen op dit moment via telefonische weg of via ons contactformulier te plaatsen. Ons telefoonummer is 0481 421 255. Het restaurant is gelegen aan de dijk in Gendt, genaamd Veerhuis Concordia. Het team kijkt uit naar uw bezoek en hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen. De openingstijden zijn van woensdag tot en met maandag vanaf 11:00 uur, met uitzondering van dinsdag wanneer het restaurant gesloten is. De lunch wordt geserveerd van 12:00 tot 16:00 uur en het diner van 17:00 tot 20:30 uur.

Wil je weten wat Veerhuis Concordia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veerhuis Concordia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veerhuis Concordia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veerhuis Concordia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Veerhuis Concordia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veerhuis Concordia

Bezoekers bekeken ook