DaimFit Personal Training By Mitchell

DaimFit Personal Training By Mitchell is een Personal trainer gelegen aan Dorpstraat 60E in Unknown.

Meer informatie over DaimFit Personal Training By Mitchell in Unknown

Mitchell Holsbeek is de oprichter en eigenaar van DaimFit Personal Training. Met 16 jaar ervaring in de fitnesswereld is hij begonnen met DaimFit Personal Training. Hij biedt personal training aan met persoonlijke aandacht en een krachtige voedzame werkwijze. Mitchell is genomineerd als personal trainer voor de Dutch Fitness Awards en kan kans maken op provinciale en landelijke titels. Klanten zijn erg tevreden met zijn coaching en betrokkenheid. DaimFit biedt verschillende trainingsprogramma's, voedingsadvies en coaching aan. Mitchell gelooft dat bewegen tijd wint in plaats van verliest. DaimFit is gevestigd in Gendt en is elke dag geopend van 06.00 - 23.00 uur.

Wil je weten wat DaimFit Personal Training By Mitchell verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DaimFit Personal Training By Mitchell of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DaimFit Personal Training By Mitchell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DaimFit Personal Training By Mitchell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar DaimFit Personal Training By Mitchell reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DaimFit Personal Training By Mitchell

Bezoekers bekeken ook