Max Fit Huissen - Personal Training

Max Fit Huissen - Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Energiestraat 8 in Unknown.

Meer informatie over Max Fit Huissen - Personal Training in Unknown

maxfit is een programma dat mensen helpt om af te vallen en fit te blijven. Ze geloven dat je kunt blijven genieten van lekker eten en drinken terwijl je afvalt. Met voeding, sport en leefstijlcoaching leren ze je hoe je controle kunt houden over je leefstijl. Ze bieden een vierstappenplan aan, waarbij je eerst een plan maakt dat bij jou past en vervolgens meet om je progressie bij te houden. Daarna leren ze je hoe je kunt voorkomen dat je jojo't en helpen ze je om een gezonde balans te vinden. Ten slotte bieden ze ondersteuning om je behaalde doelen te behouden. Ze hebben verschillende clubs waar je vrijblijvend kunt kennismaken en bieden personal training aan voor blijvende resultaten.

Wil je weten wat Max Fit Huissen - Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Max Fit Huissen - Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Max Fit Huissen - Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Max Fit Huissen - Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Max Fit Huissen - Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Max Fit Huissen – Personal Training

Bezoekers bekeken ook