Lamers Sport & Lifestyle

Lamers Sport & Lifestyle is een Personal trainer gelegen aan Galgendaal 26a in Unknown.

Meer informatie over Lamers Sport & Lifestyle in Unknown

Bij Lamers Sport en Lifestyle ben je aan het juiste adres als je fitter wilt worden, meer uit je trainingen wilt halen of gewoon prettig en professioneel wilt sporten. Het team van gedreven trainers helpt je graag om jouw wensen te realiseren. Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden, zoals personal training gericht op gewichts- en gedragsverandering, functionele training die compleet gericht is op jouw fysieke doelstellingen, strength training die afgestemd is op jouw doelstellingen, en de extreme fit work-out die ideaal is voor sporters die willen werken aan uithoudingsvermogen en kracht. Lamers Sport en Lifestyle biedt een resultaatgericht plan aan dat samen met jou wordt opgesteld.

Wil je weten wat Lamers Sport & Lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lamers Sport & Lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lamers Sport & Lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lamers Sport & Lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Lamers Sport & Lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lamers Sport & Lifestyle

Bezoekers bekeken ook