Ray's HealthCamp

Ray's HealthCamp is een Personal trainer gelegen aan Polder 26 in Unknown.

Meer informatie over Ray's HealthCamp in Unknown

Ray's Healthcamp is een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt om de gezondheid van mensen te bevorderen. Het wordt gerund door Raymon van Hal, een gepassioneerde sporter die een opleiding heeft gevolgd op het CIOS in Arnhem en fysiotherapie heeft afgerond aan de HAN in Nijmegen. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de fitnessbranche en vindt het belangrijk om samen met mensen doelen te behalen. Ray's Healthcamp biedt diensten aan zoals bootcamp, personal training, sportmassages en fysiotherapie, voor zowel amateurs als topsporters, jong en oud. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan hoog in het vaandel. Je kunt Ray's Healthcamp volgen op Instagram en contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Ray's HealthCamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ray's HealthCamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ray's HealthCamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ray's HealthCamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Ray's HealthCamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ray’s HealthCamp

Bezoekers bekeken ook