Raf Kappers

Raf Kappers is een Kapper gelegen aan Langestraat 62 in Unknown.

Meer informatie over Raf Kappers in Unknown

Raf Kappers is een kapsalon gevestigd aan de Langestraat 62 in Huissen. Ze onderscheiden zich door persoonlijke aandacht en tevreden klanten. De salon neemt de tijd voor behandelingen, of het nu gaat om het knippen van een vertrouwd kapsel of een nieuwe coupe. De eigenaar voelt zich thuis in Huissen en wil dit gevoel ook aan klanten bieden. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, op vrijdag tot 19.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. De salon is gesloten op maandag en zondag. Daarnaast biedt Raf Kappers ook behandelingen aan en is er een team van medewerkers aanwezig. Voor het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via telefoon of de website. Op social media kan de salon gevolgd worden voor acties, trends en verzorgingstips.

Wil je weten wat Raf Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raf Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raf Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raf Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Raf Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raf Kappers

Bezoekers bekeken ook