Het Wapen van Bemmel

Het Wapen van Bemmel is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 52 in Unknown.

Meer informatie over Het Wapen van Bemmel in Unknown

Het Wapen van Bemmel is al jarenlang een belangrijke plek voor het uitgaansleven in Bemmel en omgeving. Veel mensen zijn hier getrouwd en hebben hier gerouwd, het was echt een "huiskamer". Het oorspronkelijke pand werd tijdens de oorlog verwoest en na de oorlog werd de grond onteigend. Na veel onderhandelingen kreeg de familie Janssen toestemming om aan de overkant van de straat een nieuw café te bouwen, genaamd Het Wapen van Bemmel. In 1962 werd er een grote zaal gebouwd en sindsdien is "dansen bij Janssen" een begrip in Bemmel en de regio. Het Wapen van Bemmel bestaat inmiddels al meer dan 70 jaar en het team wil de oude sfeer behouden, maar ook naar de toekomst kijken. Ze hopen dat iedereen veel plezier zal hebben in Het Wapen van Bemmel, of het nu voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel is. Iedereen is welkom.

Wil je weten wat Het Wapen van Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wapen van Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wapen van Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wapen van Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Het Wapen van Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wapen van Bemmel

Bezoekers bekeken ook