Huidverzorgingssalon Ellie

Huidverzorgingssalon Ellie is een Schoonheidssalon gelegen aan Molenstraat 32 in Unknown.

Meer informatie over Huidverzorgingssalon Ellie in Unknown

Bij Huidverzorgingssalon Ellie kun je terecht voor goede begeleiding in je huidroutine en eerlijk advies over huidproducten. In de sfeervolle salon kun je genieten van een ontspannende behandeling en gaan we samen op zoek naar wat het beste is voor jouw huid. Sinds 1994 behandelt Ellie haar cliënten met passie en plezier en biedt zij professionele behandelingen in een gezellige sfeer. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste is Ellie aangesloten bij ANBOS en blijft ze up-to-date door regelmatig scholing en training te volgen. Haar specialisatie is het succesvol behandelen van acne bij jongvolwassenen, wat (gedeeltelijk) vergoed kan worden door de zorgverzekeraar. Je kunt Huidverzorgingssalon Ellie vinden in Gendt, met eigen parkeergelegenheid en omgeven door prachtige natuur.

Wil je weten wat Huidverzorgingssalon Ellie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidverzorgingssalon Ellie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidverzorgingssalon Ellie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidverzorgingssalon Ellie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Huidverzorgingssalon Ellie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidverzorgingssalon Ellie

Bezoekers bekeken ook