Pruijn ICT Management&Consultancy

Pruijn ICT Management&Consultancy is een IT-consultancy gelegen aan Clara van Delwigstraat 20 in Unknown.

Meer informatie over Pruijn ICT Management&Consultancy in Unknown

Heeft u tijdelijk behoefte aan ICT-ondersteuning? Pruijn ICT Management & Consultancy kan u helpen met het optimaliseren van uw ICT-afdeling. Met ruim 30 jaar ervaring en een breed netwerk kunnen zij u ondersteunen bij het vinden van een ICT-manager of projectleider, het analyseren van uw applicatielandschap en het doorlichten van uw ICT-afdeling. Daarnaast kunnen zij u helpen met coaching en sturing, verandermanagement en het optimaal inrichten van uw IT-middelen. Ze bieden ook de BusinessITScan® aan, een 360° scan van uw IT-landschap, om u objectief inzicht te geven in uw IT-omgeving. Klanten spreken positief over André Pruijn en zijn toewijding en brede kennis op IT-gebied. Neem contact op met Pruijn ICT M&C om te bespreken hoe zij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Wil je weten wat Pruijn ICT Management&Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pruijn ICT Management&Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pruijn ICT Management&Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pruijn ICT Management&Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Pruijn ICT Management&Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pruijn ICT Management&Consultancy

Bezoekers bekeken ook