DesktopWEB

DesktopWEB is een IT-consultancy gelegen aan Handelstraat 12 in Unknown.

Meer informatie over DesktopWEB in Unknown

Met DesktopWEB kunt u overal en altijd veilig werken met uw eigen bestanden, gegevens en programma's. U kunt overal online werken, vanaf elke gewenste locatie, waardoor het handig is voor onderweg of werken op flexplekken. Ongeacht het apparaat dat u gebruikt, of het nu een mobiel, tablet, laptop of computer is, heeft u altijd toegang tot uw vertrouwde applicaties en gegevens. Bovendien worden uw gegevens altijd veilig en bereikbaar gehouden via een beveiligde verbinding en kunnen er extra maatregelen zoals 2-staps authenticatie worden genomen om de veiligheid nog verder te waarborgen. DesktopWEB is een onderdeel van Mulder IT te Huissen, dat ruim 14 jaar ervaring heeft in een veranderende omgeving en gekwalificeerd is als Microsoft Cloud Solution Provider en Microsoft Small Business Specialist. Het bedrijf benut ook kansen voor een beter milieu en meer welzijn voor haar medewerkers. Neem contact op met DesktopWEB om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wil je weten wat DesktopWEB verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DesktopWEB of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DesktopWEB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DesktopWEB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar DesktopWEB reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DesktopWEB

Bezoekers bekeken ook