De Buren Van...

De Buren Van... is een Restaurant gelegen aan Kinkelenburglaan 4 in Unknown.

Meer informatie over De Buren Van... in Unknown

Vandaag bestaan De Buren van... 5 jaar en dat is reden voor een feestje. Vanaf morgen tot zondagavond kun je bij lunch en diner gezellig met hen meeproosten met een gratis glas prosecco. Daarnaast starten ze ook met een nieuwe dinerkaart. Verder bieden ze een heerlijke high tea aan met diverse huisgemaakte zoete en hartige hapjes, een glas verse jus en onbeperkt thee. Deze high tea is beschikbaar vanaf twee personen voor € 21,50 per persoon, maar je moet wel vooraf reserveren onder vermelding van High Tea. De Buren van... bevinden zich in Bemmel, op een prachtige plek met aan de ene kant een grote parkeerplaats en aan de andere kant een terras tegenover het mooie kasteel "de Kinkelenburg". Ze bieden vers huisgemaakt eten in een ontspannen sfeer, perfect voor lunch, diner, borrelen, high tea of een klein feestje. Ze zijn geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur en reserveren kan telefonisch, per mail of ter plekke.

Wil je weten wat De Buren Van... verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Buren Van... of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Buren Van...? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Buren Van... het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Buren Van... reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Buren Van…

Bezoekers bekeken ook