Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen

Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen is een Bakkerij gelegen aan Wijngaarden 1 in Unknown.

Meer informatie over Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen in Unknown

Bakker Hilvers is al vier generaties lang een garantie voor goed brood en gebak, eerlijk ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Met 15 winkels in de regio Arnhem, Bemmel, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Rheden en Velp, bieden ze dagelijks ruim 100 verschillende soorten brood, broodjes, gebak en andere lekkernijen aan. Veel van deze producten worden vers gebakken in de winkels zelf, wat resulteert in kraakverse, warme en heerlijk geurende broodjes en snacks. Bakker Hilvers gelooft in delen en draagt bij aan een groene en sociale stad en regio door te kiezen voor lokale grondstoffen, leer-werkplekken te creëren voor kwetsbare mensen en lokale initiatieven te steunen. Het familiebedrijf bestaat sinds 1950 en is vastbesloten om zich verder te ontwikkelen en de regio nog lang te laten genieten van hun ambachtelijke producten. Neem gerust contact op voor vragen of tips.

Wil je weten wat Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen

Bezoekers bekeken ook