BakkersCafé Koenen - Huissen

BakkersCafé Koenen - Huissen is een Bakkerij gelegen aan Langestraat 4 in Unknown.

Meer informatie over BakkersCafé Koenen - Huissen in Unknown

Vanaf 4 september introduceert bakkerij Koenen een nieuw assortiment gebak, dat volledig in eigen huis wordt geproduceerd. Dit betekent het einde van de samenwerking met Patisserie Christiaan. De bakkerij staat al sinds 1869 bekend om haar lekkere producten, zoals tarwe vloer glad, boerenmik vloer, tarwe casino brood rond en tarwe busbrood. Naast brood is er ook een bakkerscafé waar je onder andere broodjes brie, kip, gezond en carpaccio kunt krijgen. Daarnaast heeft de bakkerij een blog en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen, tips en nieuws. Ook bezorgt bakkerij Koenen nu verse belegde broodjes, gemaakt met de beste ingrediënten van lokale leveranciers. Bestellingen kunnen tot 09:30 uur worden geplaatst voor bezorging of afhalen op dezelfde dag.

Wil je weten wat BakkersCafé Koenen - Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BakkersCafé Koenen - Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BakkersCafé Koenen - Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BakkersCafé Koenen - Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar BakkersCafé Koenen - Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BakkersCafé Koenen – Huissen

Bezoekers bekeken ook