Bakker Hilvers

Bakker Hilvers is een Bakkerij gelegen aan Brink 5 in Unknown.

Meer informatie over Bakker Hilvers in Unknown

Bakker Hilvers is al vier generaties lang een garantie voor goed brood en gebak, eerlijk ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Met 15 winkels in Arnhem en omgeving worden dagelijks ruim 100 verschillende broodsoorten, broodjes, gebak en lekkernijen vers gebakken in vloerovens. Lokale initiatieven worden gesteund door te kiezen voor grondstoffen uit de regio, leer-werkplekken te creëren en bij te dragen aan een groene en sociale stad en regio. Het familiebedrijf is in 1950 opgericht en heeft sindsdien met passie en inzet van familieleden en medewerkers een sterke positie opgebouwd. Naast het leveren van ambachtelijke producten willen zij ook bekend staan als 'brood dat je deelt'. Neem gerust contact op voor vragen, wensen of tips.

Wil je weten wat Bakker Hilvers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Hilvers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Hilvers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Hilvers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bakker Hilvers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Hilvers

Bezoekers bekeken ook