Bakkerij van Kol

Bakkerij van Kol is een Bakkerij gelegen aan Pannerdenseweg 52 in Unknown.

Meer informatie over Bakkerij van Kol in Unknown

Bakkerij van Kol is een bakkerij gevestigd in Doornenburg. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals een ontbijtservice en een PostNL Servicepunt. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment aan taarten en vlaaien voor speciale gelegenheden. In de bakkerij vind je dagelijks vers gebakken brood en er zijn wekelijks interessante aanbiedingen. Sinds 2014 is het ook mogelijk om online te bestellen en de producten op een afgesproken moment af te halen in de winkel. Als je specifieke wensen hebt of vragen, kun je contact opnemen met de bakkerij. Ze zijn gesloten op zondag en maandag.

Wil je weten wat Bakkerij van Kol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij van Kol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij van Kol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij van Kol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bakkerij van Kol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij van Kol

Bezoekers bekeken ook