De Ambachtelijke Bakker

De Ambachtelijke Bakker is een Bakkerij gelegen aan De Plak 30 in Unknown.

Meer informatie over De Ambachtelijke Bakker in Unknown

Bakker Hilvers is al vier generaties lang een betrouwbare bakkerij die staat voor goed brood en gebak, eerlijk ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Met 15 winkels in Arnhem en omgeving bieden ze dagelijks een ruim assortiment van meer dan 100 verschillende broodsoorten, broodjes, gebak en andere lekkernijen. Veel van hun producten worden vers gebakken in vloerovens, wat resulteert in kraakverse, warme en heerlijk geurende broodjes en snacks. Bakker Hilvers gelooft in lokaal zakendoen en maatwerk, en staat open voor wensen en ideeën van klanten. Ze willen ook graag bijdragen aan de gemeenschap door een fijne werkplek te bieden, lokale initiatieven te steunen en grondstoffen uit de regio te gebruiken. Het familiebedrijf begon in 1950 en heeft sindsdien met passie en inzet van familieleden en medewerkers een sterke positie opgebouwd. Ze streven ernaar om niet alleen de beste bakker te zijn, maar ook een brood dat je kunt delen.

Wil je weten wat De Ambachtelijke Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Ambachtelijke Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ambachtelijke Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ambachtelijke Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Ambachtelijke Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Ambachtelijke Bakker

Bezoekers bekeken ook