Bootcamp Huissen

Bootcamp Huissen is een Sportschool gelegen aan Langekerkstraat 43 in Unknown.

Meer informatie over Bootcamp Huissen in Unknown

Evert van der Zee Coaching is een bekende sportschool in Huissen, met Evert als een van de top trainers. Bij deze sportschool kun je terecht voor verschillende soorten trainingen, zoals bootcamp buiten, workouts binnen en personal training. Bootcamp Huissen biedt een full body workout in de buitenlucht, waarbij kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen worden getraind. In de sportschool zelf worden trainingen gegeven met behulp van kettlebells, elastieken en olympische stangen. Daarnaast is personal training ook mogelijk, waarbij je optimaal kunt werken aan je fitness en jouw doelen kunt bereiken. Er zijn veel positieve ervaringen van mensen die bij Bootcamp Huissen trainen, waarbij Evert hen op een motiverende manier coacht. Bovendien is Bootcamp Huissen ook een officiële partner van Strong Viking, en kun je bij inschrijving gebruik maken van een speciale kortingscode.

Wil je weten wat Bootcamp Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bootcamp Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bootcamp Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bootcamp Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Bootcamp Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bootcamp Huissen

Bezoekers bekeken ook