EasyActive Studio Huissen

EasyActive Studio Huissen is een Sportschool gelegen aan Arnhemsepoort 106 in Unknown.

Meer informatie over EasyActive Studio Huissen in Unknown

Easy Active Studio is een fitnessclub met vestigingen door heel Nederland. De toegang tot de club en extra begeleiding worden geregeld via hun app, waar je ook de QR-code op de deur kunt scannen voor toegang. De studio's zijn het hele jaar door geopend van 6:00 tot 23:00 uur, zodat er geen excuus is om niet te sporten. Wat Easy Active Studio uniek maakt, is dat je wekelijks kunt opzeggen, starten of tijdelijk kunt bevriezen met behulp van hun app. Daarnaast bieden ze aantrekkelijk geprijsde abonnementen aan. De faciliteiten in de studio's zijn onder andere personal training, fitness, functionele training en cardiofitness. Er zijn ook testimonials van tevreden klanten die de gezellige en flexibele sfeer van de studio's benadrukken. Als je geïnteresseerd bent, kun je je direct inschrijven via hun website.

Wil je weten wat EasyActive Studio Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EasyActive Studio Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EasyActive Studio Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EasyActive Studio Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar EasyActive Studio Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EasyActive Studio Huissen

Bezoekers bekeken ook