Ludus

Ludus is een Sportschool gelegen aan Primulalaan 2, c2 in Unknown.

Meer informatie over Ludus in Unknown

Bij Ludus Training & Fysio in Huissen staat de gezondheid van de klant centraal. Ze bieden personal training aan waarbij er een intake en proeftraining plaatsvindt en regelmatig testen worden uitgevoerd. Daarnaast is er fysiotherapie beschikbaar voor zowel acute/langdurige klachten als revalidatie voor pre/post operatieve patiënten en sporters. In groepen van 6-8 personen worden er small group trainingen aangeboden zoals bokszaktraining en powertraining. Ook kan er deelgenomen worden aan vechtsportlessen waarbij de focus ligt op basishoudingen, techniek en conditie. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Ludus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ludus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ludus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ludus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Ludus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ludus

Bezoekers bekeken ook