KI-Aikido Bemmel

KI-Aikido Bemmel is een Sportschool gelegen aan Dikelsestraat 4 in Unknown.

Meer informatie over KI-Aikido Bemmel in Unknown

Ki-Aikido Bemmel kondigt een tweedaags internationaal aikido seminar aan op 3 en 4 juni 2023. Tijdens dit seminar zullen technieken voor het 1e en 2e dan examen centraal staan, met speciale aandacht voor de rol van uke, de relatie tussen uke en nage en het gebruik van de ruimte. Daarnaast worden er gevorderden trainingen georganiseerd op elke 3e zondagochtend van de maand in de eigen dojo, en op elke 1e zondag van de maand in Waalwijk onder leiding van Koos de Graaf. Het derde lustrum van Ki-Aikido Bemmel werd op bijzondere wijze gevierd met twee Japanse kunstvormen, Shodo (schrijven) en Kokedama (bonsai stijl). Ki-Aikido Bemmel bestaat dit jaar 15 jaar en organiseert op 1 april een feestmiddag waarbij aikido wordt gecombineerd met andere Japanse kunstvormen. Helaas is Yoshigasaki sensei, die regelmatig seminars gaf in de dojo, overleden in februari 2021. De dojo bevindt zich aan de Dikelsestraat 4 in Bemmel en biedt lessen aan op verschillende dagen en tijden voor zowel volwassenen als kinderen/jongeren.

Wil je weten wat KI-Aikido Bemmel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KI-Aikido Bemmel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KI-Aikido Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KI-Aikido Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar KI-Aikido Bemmel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KI-Aikido Bemmel

Bezoekers bekeken ook