Circle-Fit Huissen

Circle-Fit Huissen is een Sportschool gelegen aan Brink 5 in Unknown.

Meer informatie over Circle-Fit Huissen in Unknown

In Huissen is er een sportschool genaamd Circle-Fit. Ze bieden een programma aan dat speciaal is afgestemd op jouw behoeftes en je kunt hier 365 dagen per jaar terecht van 06:00 tot 24:00 uur. Het systeem stelt automatisch de apparaten voor je in en de club heeft een kleinschalige, gezellige en sfeervolle sfeer. Daarnaast bieden ze het BioCircuit aan en kun je genieten van gratis koffie, thee en parkeermogelijkheid. Je hebt automatische toegang en er is ruimte om je om te kleden. De prijzen zijn aantrekkelijk en variëren van €34,99 voor 12 maanden tot €49,99 voor 4 weken. Om meer uit je training te halen, kun je de Circle-Fit app downloaden. Alleen leden hebben hier toegang toe en hiermee kun je je programma beheren en jezelf aanmelden voor online trainingen. De sportschool heeft ook bemande uren op bepaalde dagen en je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Circle-Fit Huissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Circle-Fit Huissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Circle-Fit Huissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Circle-Fit Huissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Circle-Fit Huissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Circle-Fit Huissen

Bezoekers bekeken ook