Huisartsen Praktijk Polseweg

Huisartsen Praktijk Polseweg is een Huisarts gelegen aan Polseweg 17 in Unknown.

Meer informatie over Huisartsen Praktijk Polseweg in Unknown

De tekst bevat verschillende telefoonnummers en openingstijden voor de huisartsenpraktijk, apotheek en spoed. Er wordt ook informatie gegeven over de jaarlijkse griep- en pneumokokkenvaccinatie, waarbij een foutieve leeftijd op de uitnodiging staat. De praktijk heeft aangepaste bereikbaarheidstijden en vraagt begrip hiervoor. Er wordt ook nieuws gegeven over herhaling-coronaprikken, de Aziatische tijgermug en wat te doen bij een insectenbeet. Ten slotte worden de medewerkers en adresgegevens van de praktijk vermeld, evenals de openingstijden.

Wil je weten wat Huisartsen Praktijk Polseweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Praktijk Polseweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Praktijk Polseweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Praktijk Polseweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Huisartsen Praktijk Polseweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen Praktijk Polseweg

Bezoekers bekeken ook