Huisartsenpraktijk Bles en Poels

Huisartsenpraktijk Bles en Poels is een Huisarts gelegen aan RL, Plaza 3 in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Bles en Poels in Unknown

Huisartsenpraktijk Bles en Poels is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Voor spoedgevallen buiten deze tijden kunt u terecht bij de huisartsenpost. In de nieuwsbrief van oktober 2023 wordt informatie gegeven over het griep- en pneumokokkenvaccin. Op zaterdag 28 oktober is er een mogelijkheid om dit vaccin te krijgen. Daarnaast is er vanaf 2 oktober 2023 de mogelijkheid om een herhaling van de coronaprik te krijgen voor mensen die een hoger risico lopen. De praktijk heeft verschillende huisartsen, praktijkassistenten, praktijkondersteuners en stagiaires. Het adres van de praktijk is Plaza 3, 6852 RL Huissen. De praktijk is aangesloten bij het Medisch Centrum Loovelden en het Long Netwerk Lingewaard. Als u twijfelt of u naar de huisarts moet, kunt u hieronder meer informatie vinden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Bles en Poels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Bles en Poels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Bles en Poels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Bles en Poels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Bles en Poels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Bles en Poels

Bezoekers bekeken ook