E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts.

E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts. is een Huisarts gelegen aan Raadhuisplein 2 in Unknown.

Meer informatie over E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts. in Unknown

De huisartsenpraktijk is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur op het praktijknummer 026-3250609. Voor het doorgeven van recepten kunt u altijd de receptenlijn bellen op hetzelfde nummer, optie 2. In geval van spoed kunt u ook dit nummer bellen, kies dan optie 1. Voor spoedgevallen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost op 026-3899696. De griepvaccinatie start in week 40-41 en patiënten die daarvoor in aanmerking komen zullen een oproep ontvangen. De vaccinatie vindt plaats op woensdag 25 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur. Patiënten geboren tussen 1 januari 1957 en 31 december 1960 komen ook in aanmerking voor de pneumokokkenvaccinatie, die op donderdag 26 oktober tussen 12.30 en 14.00 uur wordt gegeven. Verder is er informatie over de verhuizing van de huisartsenpost naar Arnhem-Noord per 21 januari 2019 en wordt er gevraagd om een beoordeling over de huisartsenzorg. Ten slotte worden de medewerkers van de praktijk genoemd en de adresgegevens en openingstijden worden vermeld. Bij twijfel of u naar de huisarts moet, vindt u hieronder extra informatie.

Wil je weten wat E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. E.J.Rodermond D.P.T. Both-Siemers, huisarts.

Bezoekers bekeken ook