Huisartspraktijk Hiddink

Huisartspraktijk Hiddink is een Huisarts gelegen aan Karstraat 22 in Unknown.

Meer informatie over Huisartspraktijk Hiddink in Unknown

Op 1 april 1997 zijn A.D. en zijn vrouw begonnen met huisartspraktijk Hiddink in een gehuurde woning in Bemmel. In 3 jaar tijd groeide de praktijk uit tot een normpraktijk met 2300 patiënten. In het jaar 2000 openden ze een nieuwbouwpraktijk aan het Vossenhol 14, waar ze 22 jaar lang met plezier en inzet huisartsgeneeskundige zorg hebben geleverd. Nu hun carrières in de huisartspraktijk ten einde lopen, hebben ze de praktijk overgedragen aan mevrouw Devika Kalicharan. Op 31 maart 2023 vond de sleuteloverdracht plaats, waarbij Devika en haar assistentes Coretta en Britt aanwezig waren. Het medisch centrum Houtakker is de nieuwe locatie van de huisartspraktijken. Ze zijn gevestigd op de eerste verdieping en behouden hun eigen karakter, maar werken achter de schermen samen. Daarnaast wordt er samengewerkt met andere eerstelijns disciplines binnen het medisch centrum. De openingstijden zijn 's ochtends tussen 08.00-09.00 uur en 's middags van 16.30-17.00 uur voor het maken van afspraken. Huisbezoeken kunnen tot 10.00 uur 's ochtends worden aangevraagd en spoedgevallen worden behandeld van 08.00-17.00 uur.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Hiddink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Hiddink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Hiddink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Hiddink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Huisartspraktijk Hiddink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Hiddink

Bezoekers bekeken ook