Huisartspraktijk M.B.M. Peters

Huisartspraktijk M.B.M. Peters is een Huisarts gelegen aan Hank 26 in Unknown.

Meer informatie over Huisartspraktijk M.B.M. Peters in Unknown

De huisartspraktijk van M. Peters is gevestigd in Bemmel sinds 2000. Samen met huisarts mevrouw Vegt, assistenten en praktijkondersteuners bieden zij reguliere huisartsenzorg. De praktijk staat bekend om de goede telefonische bereikbaarheid, korte wachttijden en continue, integrale en persoonlijke zorg. Sinds 2005 is de praktijk verbonden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en worden er artsen opgeleid tot huisarts. Je kunt je makkelijk online inschrijven en op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de gezondheidszorg en van de praktijk. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en op woensdag tot 12.00 uur. Bij spoedgevallen kun je bellen naar het telefoonnummer 0481 452115, optie 1.

Wil je weten wat Huisartspraktijk M.B.M. Peters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk M.B.M. Peters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk M.B.M. Peters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk M.B.M. Peters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Huisartspraktijk M.B.M. Peters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk M.B.M. Peters

Bezoekers bekeken ook