Huisartsenpraktijk Sander Broens

Huisartsenpraktijk Sander Broens is een Huisarts gelegen aan Plaza 7 in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Sander Broens in Unknown

Sinds 5 september 2023 werkt Marleen Derks als nieuwe vaste huisarts in Huisartsenpraktijk Broens. Vanaf juli 2023 worden patiënten voor bloedafname doorverwezen naar het laboratorium van ZekerWeten in plaats van SHO / Unilabs. Mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona, zoals 60-plussers en zwangere vrouwen, kunnen vanaf 2 oktober 2023 weer een herhaling-coronaprik krijgen. De praktijk heeft verschillende huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkassistentes en een praktijkmanager. Het adres van de praktijk is Plaza 7, 6852 RL Huissen. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, maar de balie is gesloten tussen 10:15 - 10:45 uur en 12:00 - 13:30 uur. De praktijk heeft het keurmerk van NPA en voldoet aan de NHG Praktijkaccreditering. Bij twijfel over een bezoek aan de huisarts is er informatie beschikbaar om verder te helpen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Sander Broens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Sander Broens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Sander Broens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Sander Broens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Sander Broens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Sander Broens

Bezoekers bekeken ook