Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp

Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp is een Huisarts gelegen aan Van Voorststraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp in Unknown

U kunt contact opnemen met Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp via het praktijknummer tijdens werkdagen van 8.00 - 17.00 uur. Voor spoedgevallen kunt u ook het spoednummer bellen. Daarnaast is er een huisartsenpost beschikbaar voor spoed buiten de reguliere openingstijden. Het is mogelijk om digitaal recepten te herhalen, afspraken te maken en uitslagen in te zien via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Er is nieuws en informatie beschikbaar op de website van de huisartsenpraktijk, zoals aandacht voor het middel colchicine in de media en de komst van een nieuwe doktersassistente. Verder zijn er verschillende medewerkers werkzaam in de praktijk, waaronder huisartsen, een huisarts in opleiding, een praktijkverpleegkundige, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Het adres van de praktijk is Van Voorststraat 16, 6851 LT Huissen en de openingstijden zijn op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur. De praktijk is NHG geaccrediteerd. Bij twijfel over het bezoeken van de huisarts is er informatie beschikbaar die u verder kan helpen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp

Bezoekers bekeken ook