De Schaapskamp

De Schaapskamp is een Huisarts gelegen aan Karstraat 22 in Unknown.

Meer informatie over De Schaapskamp in Unknown

Huisartsenpraktijk De Schaapskamp is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag van 8.00 uur tot 12.00 uur. Tijdens deze openingstijden kunt u bellen om een afspraak te maken tussen 8.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Uitslagen van onderzoeken kunt u opvragen tussen 11.00 uur en 12.00 uur en tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Na 16.00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Voor spoedgevallen tijdens openingstijden kunt u het spoednummer bellen. Op de praktijk werken verschillende medewerkers, waaronder huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkassistentes. De praktijk is gevestigd in Medisch Centrum "De Houtakker" aan de Karstraat in Bemmel. De openingstijden van de praktijk zijn op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur, met op donderdag een sluiting om 12.00 uur. Informatie en nieuws van de praktijk kunt u vinden op de website. Verder bevat de tekst nog informatie over herhaling-coronaprikken, de Aziatische tijgermug, wat te doen bij een insectenbeet en hulp bij twijfel of u naar de huisarts moet.

Wil je weten wat De Schaapskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schaapskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schaapskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schaapskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar De Schaapskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schaapskamp

Bezoekers bekeken ook