Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar

Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar is een Huisarts gelegen aan Teselaar 6 in Unknown.

Meer informatie over Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar in Unknown

Huisartsenpraktijk de Teselaar is op zoek naar een doktersassistente voor 27 uur per week. Ze doen mee aan het traject "meer tijd voor de patiënt". Vanaf 2 oktober 2023 kunnen mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona, zoals 60-plussers en zwangeren, weer een herhaling-coronaprik krijgen. Er zijn verschillende medewerkers in de praktijk, waaronder huisartsen, assistentes, praktijkverpleegkundigen, praktijkondersteuners en een praktijkmanager. De praktijk is gevestigd op Teselaar 6, 6681 BG Bemmel en is geopend op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Als je twijfelt of je naar de huisarts moet, kun je op de website meer informatie vinden.

Wil je weten wat Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lingewaard. Opzoek naar Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Huisartsen Praktijk De Teselaar

Bezoekers bekeken ook